422616148106434
 

Hvem er Sandra? 

En aktiv dyrevenn med 23 års erfaring med kurs for hundeeiere. Bosatt på gård på Østlandet.

Min interesse for hund startet for fullt med omplasseringshunden Chabli som var en dobermann på 8 mnd. En utrolig artig men krevende hund med høyt energinivå.

Når jeg hentet Chabli hos oppdretter som da hadde fått tilbake hunden fra kjøper fikk jeg beskjed om at jeg måtte avlive henne om jeg ikke skulle ha henne, for en slik hund kunne han ikke ha blant sine hunder.

 

Hun var absolutt ingen problemhund synes jeg, men full av energi, uten kontroll og midt i pubertetsalder.

Jeg måtte virkelig sette med inn i hund og trening.

Chabli og jeg fikk til mye sammen, og slik startet min interesse for fullt.

Jeg leste alt jeg kom over, gikk på kurs, pratet med erfarne, tok mentaltest av hunden og endte opp med instruktørutdannelse.

Senere fikk jeg hunden Enya. Rottweileren som har betydd så mye for meg og min karriere innen hund. Enya var med på starten av hundeskolen. Hun fungerte som demohund på kurs og videoer, terapihund, konkurransehund og bestevenn. Hun døde i armene mine av alderdom 11 år gammel.

I dag har jeg Welsh Springer spanielen Phoebe, Sverre og Mus som begge er chihuahua reddet fra mishandling.

Jeg har også 6 hester, geiter, hønes, påfugler, kaniner, ender og en katt og lever det gode liv på landet med samboer og et barn.

Jeg har tatt utallige kurs og utdanninger i Norge og utland og jobbet med hunder på fulltid siste 25 årene.

Foruten å administrere og holde kurs jobber jeg også på med Filmer og reklameinnspilling med hund.

Jeg har også vært med i flere tv og radioprogram og delt min kunnskap.

I 2010-2011 tok jeg utdannelsen til Karen Pryor i Washington og ble godkjent instruktør hos en av verdens mest anerkjente dyretrenere og bærer stolt tittelen KPA-CTP (Karen Pryor Academy-Certified Training Partner)

Jeg har valgt å jobbe med hundeeiere fordi jeg vet hvor viktig det er å trives med sin egen hund og sitt hundehold. Det kan være veldig frustrerende om hunden ikke lyder og du ikke vet hvordan du skal takle den.

Jeg skal lære deg som hundeeier hvordan du lettere kan samarbeide med hunden din.

Jeg har hjulpet hunder og deres eiere til et lykkeligere forhold siden 90 tallet, og jeg må si at jeg har funnet min drømmejobb!

Min CV: